keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Ihana syksy.

Täällä taas. En ole unohtanut teitä. Töissä inhat yt-neuvottelut saatettu loppuun, onneksi. Koruilut ja käsityöt ovat jääneet vähemmälle, kun olemme koiruuden kanssa nauttineet syksystä. Ei haittaa meitä kumpaakaan vaikka välillä sataa.

Syksyfiilistä kuvina:

Alkuviikosta oltiin Sagan kanssa lenkillä. Annan sen juosta vapaana aina kun mahdollista, niin kuin tälläkin kertaa. Yht äkkiä se kirmaa luokseni pellolta tämän näköisenä, turkki täynnä tuommoista pientä siementä, jotka on todella kovaa kiinni turkissa. Tartuin trimmauskoneeseen(säilyttääkseni mielenterveyteni), nyt koira on kalju. 

Eilen poikkesimme lenkin varrella lähirannalle. Ihana tyyni järvi, hermot lepää.




Meillä ei ole kotona omppupuita, ainakaan vielä. Mutta työpaikallapa on. Olen nyt pari viikkoa rouskuttanut töissä kauheasti omppuja ja jaellut niitä työkavereille ja asiakkaille. Tänään toin kotiinkin kulhollisen. Parasta karkkia ikinä!



lauantai 15. syyskuuta 2012

Lauantain kirppuilua.

Eilisessä marttakerhossa kävi sitten perinteisesti. Oli niin kivaa ja puuhakasta koruilua, että en ottanut yhtäkään kuvaa. Koruja syntyi monenmoisia, rannekoruja, kaulakoruja ja korviksia. Toivottavasti joku sai koruilusta kipinän,niin taitavia tekijöitä kaikki olivat.

Mutta ennen kaikkea oli kiva nähdä ystäviä!Muistelua, höpinää, naurua, herkuttelua ja koruilua. Ihanaa!

Kiitti tytöt ja yksi poika, oli kivaa:)

Jotta ei menis ihan vain löpinäksi, tässä mutama räps.



Kivasti istahti tuo krysanteemi tuohon vanhaan tonkkaan.

Sain ystävältä vihiä kirppiksestä, jossa myydään edullisesti trikookudetta. Sieltä siis hain sitä pari kassillista.

Tarjottimia euron kpl. Nämä menee jatkojalostukseen:)

Kiitti N., orkidea on ihana.

Loistavaa lauantaita kaikille!
-Sari-





perjantai 14. syyskuuta 2012

Tyttöjenilta.

Työviikko takana, huh.

Hetken päästä alkaa tyttöjenilta släsh "marttakerho". Kutsuin tyttökavereita ja heidän lapsiaan koruilemaan,mukaan pyysin ottamaan tarpeettomaksi jääneitä koruja ja korutarvikkeiksi kelpaavia materiaaleja. Itselle kertynyt noita tarvikkeita yllin kyllin, joten toivottavasti monet niistä pääsee jatkotuotantoon ja siten saavat "uuden elämän" uudessa korussa. Sitten siis tuunaillaan:) Katsotaan mitä saamme aikaiseksi, jos vaikka muistaisin vaikka parit kuvatkin räpsäistä, niin voin teille sitten kertoilla kuvien kera.



Mutta se on varma, että kivaa tulee olemaan jokatapauksessa! Hyvä syy myös juoda myöhästyneet vanhentumiskahvit.

Ihanaa perjantaita, nyt lähden sytyttelemään kynttilöitä ulos ja sisälle:)
-Sari-

sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Believe. And roses.

Muutamat ruususet taas tullut virkattua,se kun on niin kivaa, minkäs sille mahtaa.






Puroahan nämä, paitsi pinkki ruusu on Bravo-lankaa(Shachenmayr).

Tässä korussa oikaisin oikein huolella, niin helppo tämä oli. Valmista ketjua kaksin kerroin, johon liitin tuon believe-renkulan ja lukon. Lyhyt kaulakoru, istahtaa kivasti kaulalle. Pelkistetty, mutta kuitenkin näyttävä. Tätä olen jo töissä käyttänytkin.


Ihanaa aurinkoista sunnuntaita:)
-Sari-


maanantai 3. syyskuuta 2012

Sadonkorjuun koru.

Eilen illalla, vihdoin,pitkästä aikaa, istahdin hetkeksi koruilemaan. Metsään syksy jo tuo värejään,niitä tässä korussa. Tämän voisi heilauttaa kaulaansa vaikka sadonkorjuujuhliin lähtiessään.

Korun kaikki helmet ovat kierrätettyjä, eli kirppiksiltä ostetuista monista eri koruista olen purkanut ne ja laittanut näin uusiokäyttöön.

Sydänriipus myös kirppiskamaa. Korun yläosaan laitoin suikaleen kangasta, jonka ympärille kieritin nahkajäljitelmänarua.




Nyt siis luova tauko koruilusta on päättynyt, toivottavasti niitä syntyisi enemmän nyt syssymmällä.

Reipasta maanantaita!
-Sari-

sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Kirppislöytöjä ja vähän muutakin.

Viikko on vierähtänyt työn tuoksinassa, lenkkeillessä ja kirppistellessä. Kirppiksellä olen tällä erää keskittynyt vaihteeksi omien rojujen myymiseen, kivasti kauppa on käynytkin.

Muutama juttu kuitenkin löytynyt kotiin viemisiksi:


Pieni raastin eurolla, lätkäisin taakse magneetin ja laitoin jääkaapin oveen.

Käsityön jättilainen 1,5 euroa, huikean ihania perinteisiä käsityöohjeita selkein selostuksin niin että ehkä minäkin ymmärrän:) Kattava perusopas!

Aarikan kirjanmerkki eurolla, mietinnässä meneekö lampaat jatkojalostukseen vaiko ihan tällaisenaan kirjan väliin?

2 valkoista tuikkukippoa yht. 0,40 senttiä, tuikun kera hehkuvat aika ihanasti. Nämä menee kaappiin vielä odottamaan talvea/joulua...

Mutta sitten, kattokaa mitä mun ihana työkaveri oli kutonut mulle? Itselleni en koskaan ehdi kutoa villasukkia, kun tulee tehtyä yleensä vain muille. Äitini onneksi pitää mut villasukissa, mutta nyt pääsi yllättämään myös työkaveri:) Kiitos M., olet ihana!

Käväisin ke tapaamassa kirurgia, joka kertoi selän luutuneen hyvin(nyt on puoli vuotta leikkauksesta jo), olen siis täysin parantunut, jeeee! Hyviä uutisia saatuani räpsäisin sairaalan pihalta tämän kuvan.

Lenkkipolun varrelta...

Pyritään kaikki tänään tähän olotilaan, eikös juu! Saga näyttää mallia.
Suloista sunnuntaina:)
-Sari-