torstai 19. huhtikuuta 2012

Kirppistelyä.

Voi pyhä jysäys, miten kivaa oli eilen. Olin katsomassa Stand up-esitystä, ja nauraa räkätin niin että kyynelkanavat puhdistui tehokkaasti. Se on kuin laittais rahaa pankkiin, kun oikein nauraa, on se niin kivaa. Suosittelen :)

Eipä se tämä päiväkään yhtään huonompi ole ollut. Ystävän kanssa kirppiskierroksella ja ihmisten ilmoilla muutenkin, tietysti myös syötiin hyvin, oli kivaa!

Seuraavassa löytöjä(pahoittelen kuvien laatua, en vaan osaa).....


 Lasikulho 2,50 euroa. Kivannäköinen kun valo osuu siihen:)Retropeili, jalallinen ja säädettävä, 4 euroa. Nuo vihreät peltikorit ostin Tiimarista -90%, joten hinnaksi jäi joitain senttejä..ostin kun halvalla sain, hahhah...
Purkillinen erilaisia helmiä eurolla!

Tämä ei ole kirppislöytö, vaan tämän toi postipoika aamulla!!!! Ihanaa! Voitin tämän blogiarvonnassa http://elamaajaelamyksia.blogspot.com/ Kiitos Pirkko:)
Aivan ihanasti kuvitettu kirja, ja niin tarpeeseen, meillä kun on vielä piha kuin tyhjä taulu. Lisäksi paketissa oli Leonardo-kalenteri, kirjanmerkki jokaiselle kuukaudelle, voi vitsi miten kivaa!

Nyt koiruuden kanssa lenkille:)Moiks!

2 kommenttia:

  1. Kiva, kun pakettisi saapui perille :) Ja vielä suurempi kiv, jos kirjasta on oikeesti iloa. Onnea vielä kerran ja ole hyvä.

    VastaaPoista
  2. Vitsit, pitäsköhän itsekin joskus lähtee kirppiskierrokselle, ku noin kivalta näyttävät kaikki mitä sä sieltä kannat kotiis :D Ja onnea arvonnan voittajalle (:

    VastaaPoista