maanantai 23. huhtikuuta 2012

Kudekoru.

Jatkoin tänään vielä vähän matonkuteen kanssa kikkailua. Vitsi että vasen etusormi on KIPEÄ tuosta kuteen vääntelystä. Miksi pitää aina ahnehtia...

Joka tapauksessa virkkailin koria ja rönsyilevän rosoisen kaulakorun.Kävitkö muuten hakemassa oman Kyrösi? Jos joku ei tiedä mistä puhun, kysehän on tietty Tuomas Kyrön miniä-teoksesta, jonka sai vain tänään kirjan ja ruusun-päivänä. Kirja ei tule käsittääkseni myyntiin ollenkaan,vaan oli jaossa ainoastaan tänään. Itse tietty kävin omani noutamassa, tosin lukemista se jää vielä odottamaan, koska on toinen kotimainen vielä kesken.

Olipas tänäänkin ihana keväinen päivä, kohtasin pihamaalla jo ampiaisen, koppakuoriaisen(yök), sitruunaperhosen x2 ja leppäkertun. Mistä ne kaikki yht' äkkiä ilmestyi?

3 kommenttia:

 1. Voi ei! Aamulla kuuntelin Kyrön haastattelua ja suunnittelin kirjakaupassa poikkeamista ja tietenkin UNOHDIN!! Olen ihan Kyrö-fani, hankinnassa olisi Mielensäpahoittajan toinen osa, eka oli mahtavaa tekstiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi:( Mutta eiköhän tuota kirjaa ole jotkut käyneet kirjakaupoista hamstraamassa, ja kohta sitä on huutonetit sun muut pullollaan. Toivottavasti vielä saat omasi!

   Poista
 2. Koru on ihana! :)

  Kyrö jäi saamatta :(

  VastaaPoista