perjantai 27. huhtikuuta 2012

Tunnustuksia. KIITOS.

Meikäläistä odotti tunnustukset täällä blogien ihmeellisessä maailmassa. Kiva että joku lukee ja tykkää, koska itselle tämä on ollut todella kiehtovaa ja kivaa aikaa. Aion innolla jatkaa, ja nämä tunnustukset ja palautteet muutenkin motivoivat jatkamaan matkaani täällä bittiavaruudessa.
(Liebster tarkoittaa "rakkain" tai "rakastettu", mutta se voi tarkoittaa myös suosikkia. Liebster palkinnon ajatuksena on saada huomiota blogeillejoilla on alle 200 seuraajaa.
Tunnustuksen säännöt:
1. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi sen sinulle.
2. Valitse viisi suosikkiblogiasi (joilla siis alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa.
3. Kopioi ja liitä palkinto blogiisi.
4. Toivo, että ihmiset joille lähetit palkinnon antavat sen eteenpäin heidän viidelle suosikkiblogilleen!)

NinaÖ siis antoi minulle seuraavan tunnustuksen, Ihana Kiitos! Käykäähän katsomassa hänen blogissaan, ihanaisia koruja:)
 
Olen nyt saikkuaikana ahkerasti lueskellut muiden blogeja, ja ihastellut muiden aikaansaannoksia. Olen inspiroitunut, ilahtunut. Kokenut saavani uusia tuttavuuksia, jotka ovat hurahtaneet samoihin juttuihin. Uskomattomia lahjakkuuksia etenkin korujen teon saralla ja ilahduttavia blogeja muutenkin.

Tämän tunnustuksen haluankin antaa seuraaville blogeille:

Sain myös KAUNIS BLOGI-tunnustuksen KatManilta KoruPoru Design-blogista, KIITOS! Samaisen tunnustuksen saavat tuossa yllä mainitut.

Iloista viikonloppua!

-Sari-
 

 
 
 
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti