perjantai 11. toukokuuta 2012

Outdoors.

Eilen ulkosalla. Iltaa kohden tuli aivan ihana ilma. Aurinkoa ja +17C. Joten ulkoilemaan koiruuden kanssa metsään ja hevostielle. Mummo tiesi kertoa otuksista pellolla, joten käytiin vilkaisemassa. Joutsenia ja kanadanhanhia, ei uskallettu ihan lähelle mennä, kun koiruus haluaa olla kaikkien kaveri, ja nuo isot linnut eivät välttämättä ole samaa mieltä. Mutta hienoja otuksia!Joten tämä vain tiedoksi ilman kuvia.

Seuraavassa lenkkikavalkadi, olkaa hyvä:Luonto tekee taidetta. Hevostien mutkassa auringossa halkeillut savi.Uutta ja vanhaa rinta rinnan. Ikivanha kuusi vielä jaksaa.

Tarttis vissiin tehrä jotain, vai?

Väriterapiaa...


LOVE. Kiviä.

Syysvilja vihertää jo ihanasti.

Kummipojalle uudet kesäiset lakanat.

Ja äiteelle tämä sunnuntaina.

Tänään onkin sadepäivä. Eipähän tarvitse niin ahkerasti aivastaa. Mars siis kirppikselle viemään lisää tavaraa.

3 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! :) Mä oon ollut ihan haltioissani tän päivän sateista! :) Paljon helpompi olla ulkona ja hengittää. Pystyin jopa kävelemään reippaasti, ilman että hengitys muuttui raskaaksi ja olo tukkoiseksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, sama täällä. Vesisade on iiiiihanaa:) Oireet helpottuu ja luonto vihertää. Metsässä oli huikeeta olla koiruuden kanssa siihen asti, kunnes se tuli jostain pa***ssa kierineenä...jee, pesulle:)

   Poista
 2. Olipas väriterapiaa tämä postaus! :)

  Elämäni ensimmäisen kerran sain minäkin lieviä koivunsiitepölyallergian oireita maalla koivikoiden ymoäröimänä. Oireet helpottui heti, kun palasin takaisin kaupunkiin..

  VastaaPoista