sunnuntai 5. helmikuuta 2012


Sunnuntain iloksi:)
Tämä ikkuna on mieheni suvun aarteita! Ikkunanpokalle en ole tehnyt yhtikäs mitään, ainoastaan kiinnittänyt valokuvasuurennokset. Vas. puoleinen kuva on niiltä ajoilta, kun rakensimme taloamme, ja tontilla oli sitten joku kuralammikko jäätynyt ja muodostanut hienoja kuvioita. Oik. puoleinen kuva on entisen asunnon pihalta, keväisestä kukkapenkistä, tulppaaninlehdet ja aamukaste. Sain siis vihdoin tämän seinälle, se siis toivottaa eteisessä teretulemast! Toinenkin ikkuna on olemassa, mutta se odottelee edelleen paikkaa seinältä, siinäkin tosin valokuvan aiheena vesi.

Eilen oli päivällä sellainen blääh-olo, teki mieli tehdä koruja, muttei mitään ideaa... Illan hämärissä sitten naksahti. Löysin varastoistani tuollaisia erilaisia sisustuskiviä, joten niistä kaikki sitten lähti.

Pinkin ja mustan yhdistelmä, jees!

Hieman maanläheisempää ja rauhallisempaa.

Pitihän tietysti päivän nappiannoskin saada! Nämä kimaltavat valossa kuin timantit:)

Pink Panther

Lady Lila

Brown Sugar

Ehjiä ja vähemmän ehjiä, odottavat tuunausvirettä!

Sisustuskiviä, joihin liitin lenkit, odottavat kaverikseen jotain joskus:)

5 kommenttia:

 1. Saankos kysyä, et miten liitit noi lenkit noihin kiviin? :)

  VastaaPoista
 2. Lenkit tein siis vahvasta korupiikistä,kieritin piikkiä ja liimasin kuumaliimalla kiven taakse. Katsotaan pysyykö kiinni, koru on juuri testauksessa. Mulla on nuo tarvikkeet vähän vajavaiset, kun yritän mahdollisimman paljon kierrättää ja vähemmän ostaa uutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan sen takia kysyinkin, kun ei mullakaan köyhänä opiskelijana ole varaa mitään oikeaa ostaa, niin mieluummin kierrättäisin kaikenlaista kivaa :) Noi koristekivet on nimittäin ihan huippujuttu! :) Kerro ihmeessä miten kestää! :)

   Poista
 3. Veikeitä nappikorviksia ja mielenkiintoisia tuunaus matskuja.

  VastaaPoista
 4. Mites on noi kuumaliimatut jutut pysyneet? :) ... Löysin vanhan kivikätköni, on muuten iha ametistia ja kaikkea, myös Versaillesin palatsin puutarhasta kerättyjä marmorin palasia :D

  VastaaPoista