maanantai 20. helmikuuta 2012

Täällä taas!

No niin, pikkuhiljaa palaillaan taas elävien kirjoihin. Selkä on leikattu ja kotosalla ollaan. Ylpeäksi en ole tullut,vaikka ylväästä asennosta voisikin niin päätellä. Onpahan vain rankaa jäykistetty ruuvien ja titaanisauvojen avulla.Ja nyt sitten vaan otetaan iisisti monta kuukautta ja luudutellaan... Joten viimeisen päälle ryhdikästä on tämän rouvan elämä tästä lähtien. Koruja ei vielä tehdä, kun istuminen on kiellettyä. Mutta täytyy myöntää, että mielessä on käynyt josko tässä sairasvuoteella vois jotain näperrellä. Huutonetistä huusin barbien kenkiä korvistarvikkeiksi, joten niitä odotellessa.
Kuvapäivityksiä ei tähän hätään nyt ole, kun luonnollisesti en ole kuvia ottanut, enkä sentään selkäarvesta kehtaa kuvaa tänne laittaa, vaikka se hieno onkin.

Niin, ihanasti tervetuloa uudet lukijat!

Tässä taas nautitaan elämän pienistä iloista, tänään se oli aivan ihana keväinen auringonpaiste ja äiteen tekemä laskiaispulla, wau!

2 kommenttia:

  1. Ihanaa, että leikkaus meni hyvin :) Malta toipua hyvin, niin pääset vielä istumaan korutarvikkeiden ääreen! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Helyes, kyllä tässä sormet syyhyää siihen malliin, että kohta varmaan on pakko kokeilla, mitä pystyisi näpertelemään makuuasennossa.

    VastaaPoista