lauantai 4. helmikuuta 2012

Vaniljakreemipullaa, kyllä kiitos!

Pullat leivottu. Uskaltauduttiin koiran kanssa sen verran ulos, että ripeästi köpöteltiin muutama sata metriä naapuriin mummolle viemään lämmintä pullaa(tosin niinkin lyhyellä matkalla jäähtyivät pullat tehokkaasti, koska pakkanen ei juurikaan ole lauhtunut). Sitten äkkiä sisälle, kupponen teetä ja pullaa, namskis! Tästä pullasatsista riittää paljon pakkaseen vierasvaraksi, mutta saattaapi olla, että niitä nautitaan tuoreeltaan myös pitkin päivää.
Tein ihan tavallisiä korvapuusteja, ainoastaan lisäyksenä täytteeseen vaniljakreemiä(kreemijauhe-vesiseos). Ja HUOM! jos olet dieetillä,nämä pullat eivät ole sinua varten! On voita ja sokeria sun muuta ihanuutta.


Makoisaa lauantain jatkoa:)

3 kommenttia:

 1. Näyttääpä herkulliselta! Meillon pakkasta 30 astetta, joten ajattelin leipoa sämpylöitä, uunista sitten jälkilämmöt palelevalle kropalle ;-D

  VastaaPoista
 2. Pullien aika ollut toisaallakin! Ei tota tuoretta pullaa voita kyllä mikään! Sulla oikein kauniita esimerkillisiä ja onnistuneita pullia! :)

  VastaaPoista
 3. Niin Mari,ulkonäkö voi pettää!Paistoin kolme pellillistä samanaikaisesti kiertoilmauunissa, joka on mulle vielä suht uusi tuttavuus. Kaksi pellillistä onnistui ihan hyvin, mutta kolmas pellillinen,yök! Olivat aivan pikimustia ja palaneita pohjasta, vaikka päälipuolelta olivat kauniin ruskistuneita. Että se siitä esimerkillisyydestä, ei niitä voinut syödä kukaan....
  Mietin tässä juuri, että satuinkohan viemään mummolleni juuri niitä palaneita.... no, tekevälle sattuu:)

  VastaaPoista