maanantai 2. huhtikuuta 2012

Hyvät ystävät ovat ilonlähteitä...

...Niinhän se on. Juurikin niin. Tätä pysähdyin eilen pohtimaan ja tajusin jälleen olevani etuoikeutettu.
Mutta arvaatkas mikä juttu herätti minut moista pohtimaan? No, meille rantautui eilen kortti jossa luki tuo otsikon teksti. Kortti oli ystävänpäiväkortti,joka oli tullut esiin ojasta lumien sulattua. Kortin oli löytänyt naapuri, joka oli jättänyt kortin mummolleni siellä kyläiltyään. Mummoni sitten luovutti kortin eilen minulle. Hauska tapahtumaketju:) Kortti oli vähän jo elämää nähnyt, mutta ei haitannut...kortti oli vanhemmiltani, niisks.


Eilen illalla fimomassa kutsui jälleen luokseen, vaikka mitään ajatusta siitä mitä siitä tekisi ei ollut. No mitä sen väliä, ei kun pyörittelemään, värit ovat niin inspiroivia että kyllä siinä temmellyksessä joku inspis herää varmasti. Vielä napit korviin ja niistä hyvää musaa niin kylläpäs oli kivaa!

Tämänkertaisesta fimoseikkailusta syntyi nää:







En ole valokuvaaja, enkä siksi saa otettua kuvia, missä värit olisivat kohdallaan,pahus. Jokatapauksessa keltainen on livenä paljon raikkaampi, kuvissa on jotenkin tosi tunkkaisen näköinen.
Tein siis jälleen korviksia. Nyt olen huomannut, että Fimo soft-massa soveltuu pehmeyden ansioista käsilleni huomattavasti paremmin kuin fimo classic, joka oli musta aluksi liian jäyheetä. 
Tuo fimo on niin kevyttä materiaalia, että tuntuu kuin ei olisi korviksia ollenkaan!
Näiden lisäksi tein muitakin juttuja, mutta niistä tuonnempana, jahka saan tehtyä niistä koruja.

Ai niin, meillä ei käynyt yhtään virpojia.Mikä ei ollut suuri yllätys,koska asumme niin metsässä, että ei tänne eksy kuin ketut ja peurat.
No, saipahan mies vatsansa täyteen pääsiäismunia. Tahti oli sellainen, että piti oikein komentaa, että älä syö kaikkia! Sitten vein loput takaisin eteisen hyllylle koristeeksi,mies ei yhtään ymmärtänyt miksi ne sinne piti viedä, kun ne olis ollut niin kiva syödä kaikki.


Mua niin pistää niiskuttamaan nämä kaikki ihanuudet, joten yleensä kukat sun muut viihtyy mulla ulkona. Ja tänä aamuna näytti siis tältä.
Damn you takatalvi, anna jo kevään tulla!

Muikeata maanantaita:)
-Sari-



5 kommenttia:

  1. Siis vitsit noita sun korviksia! Tosi ihania! Tästä inspiroituneena joudun varmaan kaivamaan Fimo-massat esiin ja tehdä "jotain". Mullakaan ei mitään inspiraatiota ole, mutta eiköhän sellainen löydy massaa vaivatessa :) Missä päin te muuten asutte, kun kerran niin "metsässä" asutte? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti ihanasta palautteesta!
      On hyvä vaan ryhtyä tuosta massasta tekemään ilman ennakkoajatusta/visiota, eipähän ole mitään ulkonäköpaineita, että pitäisi olla tietyn näköisiä. Tulee mitä tulee, ja sitten voikin positiivisesti yllättyä:)
      Ja minkäs sille voi, että se massa vaan kutsuu ja kutsuu...
      Asustellaan Vihdissä landella,rakennettiin miehen kanssa ja nyt ollaan täällä asuttu jo 3 vuotta, kylläpäs aika menee nopsaan!

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Mullakin massat odottelee... ;-D Korvakorusi ovat varsin inspiroivia!!

    Ostin vain yhden 'täsmämunan' virpojalle, rakkaalle siskontytölleni, joten vältin toistaiseksi suklaamunien ylensyönnin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mags palautteesta:)
      Ei muuta kuin sormet massaan!

      Poista