perjantai 13. huhtikuuta 2012

Poikavauvan sukat vol.2.

Simppelit vauvansukat. Sileää ja joustinneuletta. Lanka Novita Nalle Aloe vera+jojoba. Kantapää+kärkikavennukset samasta ohjeesta kuin aiemmin tekemäni vihreät sukat. Sukkien alla body, joka lähtee samaan osoitteeseen pojalle.


Niin kävinhän minä vähän tänään kylilläkin. Tämän päivän teema oli puoleen hintaan. Kaikki tekemäni kirppislöydöt olivat -50%, joten en paljoakaan köyhtynyt. Löydöistä esittelen nyt vaan lankakerät(100% puuvillaa), kun en muita jaksanut kuvata. Tuo pinkki lanka vain lennähti kärryihin, pitäisköhän oikeasti opetella virkkaamaan muutakin kuin isoäidinneliöitä? Pitsikoruja kenties?Muut kuvaamattomat löydöt:kynttilänjalka(taas),kevättakki, nanson lempivaate kesäpaita, yks koruriipus...

Sama puoleen hintaan-teema jatkui, kun äkkiä vielä kipaisin Seppälässä(värejä ihailemassa), josta mukaan lähti parilla eurolla I-Phonelle ihana keltainen kotelo:)Hihnan anosiosta toimii myös pienenä käslaukkuna, jos nyt kukaan ikinä voisi tulla toimeen NÄIN pienellä laukulla mukamas.Löysin myös kivan ohuen farkkutunikan!

Kohta puoliin palailen koruilun maailmaan, lahjakoru pikkuhiljaa valmistumassa...

1 kommentti:

  1. Vitsit nuo vaaleanpunaiset langat on ihania <3 Mulla on työn alla paita. Virkkaamalla tehty sellainen. :) Suosittelen kokeilemaan, siihen jää kirjaimellisesti koukkuun ;)

    VastaaPoista