torstai 31. toukokuuta 2012

Kirjaimet pomppii silmissä.

Tapahtui tänään:
Liuskallinen kirjaimia, joita käytetään leimaisimina. Ovat jonkin sortin silikonia, ja irtoavat liuskasta yksitellen, käytön ja pesun jälkeen kirjaimet voi palauttaa omalle paikalleen.

Erikseen myytävänä sitten tuo läpinäkyvä "laatta", johon voi sommitella haluamiaan sanoja, kirjaimet tarttuvat siihen kevyesti kiinni. Ja Tadaa, leimaisin on valmis. Sitten laatasta kiinni pitäen kostutetaan kirjaimet mustetyynyllä.


Kyl on jännäks menny tää paskartelu, ei vissiin enää paljon perunaleimaisimia kaiverrella, niin kuin lapsuudessa. Mutta kyllä mä tästä vähän innostuin:) Niin, Tiimaristahan nämä ostin.

 Kotiutui meille myös muutamia kiviä.

Kävin koppaamassa mukaani tuon tarrakirjoittimen, kun kirjaimet niin inspasivat.

Tähtisilmät muuttivat ruukkuihin, vaikka ulkona onkin kylmä hrrrr. Mut ei se mitään, grillataan kuitenski makkarat.

Kivaa torstai-iltaa:)

3 kommenttia:

 1. Mäkin oon tykästynyt leimasimiin! Mä en kylläkään oo raaskinu ostaa tuollasta laattaa, mihin noita "silikonileimasimia" lykkäisin.. :) Mut nuo mun ostamat on siitä jänniä, et niit voi käyttää ihan hyvin ilmankin :)

  Mä oon miettiny, et voisko fimojuttuja leimailla? Kokeilepa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, voiskohan fimoja leimailla, miks ei? Sitten lakkaa päälle, niin saattaisi jopa pysyä.Pitäisköhän kokeilla?

   Kieltämättä kävi tänään jo mielessä, miten noita kirjaimia jotenkin saisi koruihin. Mutta en vielä jaksanut ideaa jalostaa sen pidemmälle.

   Katsotaan mitä saa aikaiseksi.

   Poista
  2. Jee :) Mä oon siis ajatellut fimojen leimaamista siitä asti, ku ostin sellasen leimasintyynyn, missä mainostetaan et pysyy pinnalla ku pinnalla :) Metallit ja kaik kuulemma pystyis leimailemaan. En ole kyllä saanut aikaiseksi kokeilla :)

   Poista