torstai 17. toukokuuta 2012

Korukoplan haaste, lopputuloksen julkaisu.

Kootut selitykset aluksi, ihan itteensäkkin hävettää.

No, osallistuin korukoplan haasteeseen, teemana oli luoda koru kierrätyshengessä, mottona oli "älä osta mitään uutta", tai jotain sinne päin. Tarkemmin pääset kurkkimaan aiheeseen täältä klik. Sitä kautta voi myös käydä ihastelemassa muiden haasteeseen osallistuneiden tuotoksia, wau:)

Juu, aikaa oli rutkasti, ja jotain visiotakin jo oli. Pikkuautoja sun muuta makoili työpöydällä odottamassa. Ajattelin, että helppo nakki, kierrätyskoruthan ovat mun juttu muutenkin. Enkä saanut mitään aikaiseksi...

Nyt olemme monen sadan kilsan päässä kotoa ja korutarvikkeista....olin jo päättänyt, että antaa olla. Luonto ei kuitenkaan antanut periksi, ja aloin penkomaan mieheni kotipaikan kaappeja.

Ensiksi inspiroiduin oranssista: narua, proppuja ja vapoja...mut ei.

Ukkeleita ja örkkejä.... mut ei kai nyt.


Joten, päädyin näihin(paitsi lonkeroilla varustettu kaveri jäi odottamaan parempia aikoja).
Kuvat ovat surkeita, hätäpäissäni äkkiä kuvasin, että ehdin julkaisemaan koruni vielä tämän vuorokauden aikana...
Niin, löytyi tuollainen metallinauha(varmaankin jostain kulkuluvasta tai vastaavasta), 1 ja ainut helmi tässä valtakunnassa, uistimen paino tuo harmaa mollukka, kuminen avaimenperä jossa lukee hakkapeliitta, pienen matkaa pehmeää metallilankaa.

Työkaluina sormet ja sakset.


Elementtejä laidasta laitaan. Paino upottaa ja rengas pitää pinnalla. Vähän niin kuin elämässäkin, välillä meinaa hukkua mutta aina joku pitää pinnalla kuitenkin:)Pääsisköhän tämä koru Italiaan joskus? Pientä matkakuumetta saattaisi olla ilmassa...

17 kommenttia:

 1. Hieno koru. Näin ne upeamat koru syntyvät... spontaanisesti. T:) Koralli

  VastaaPoista
 2. Aikas huikeen ihana koru!! Luovuutta parhaimmillaan, hienosti oivalletut materiaalit :-)

  VastaaPoista
 3. Tämä on kyllä ihan aito "oman pään koru". Ja ideaa olisi vaikka mökille avaimenperään.

  VastaaPoista
 4. Hienosti nyhjäsit tyhjästä velmun korun ja vielä ajatusta mukana,onnittelut ettet luovuttanut:) Kaikkea voi tehdä jos haluaa!

  VastaaPoista
 5. Aika kekseliäs oot! Todella hienon korun sait aikaseks :)

  VastaaPoista
 6. niin se vaan on, että kun kerran haluaa tehdä, niin matskujakin löytyy :D heitä minulle pelastusrengas - alkoi heti soimaan tuolla päänsisäisessä levyautomaatissa... hauska koru, ja kierrätysprosenttihan tässä on täydet sata :)

  VastaaPoista
 7. Nimenomaan HAUSKA koru! Mutta kyllä tämän kaulaani laittanisin =)

  VastaaPoista
 8. Mahtava koru! Hauska toteutus, ja hyvännäköinen! (:
  - Nanti

  VastaaPoista
 9. Sinnikkäästi hyvä tulee. Sinulla on monitoimisormet!

  VastaaPoista
 10. Vaude mikä pelastusrengas! Tässä on herkkää symboliikkaa ja huumoria yhtäaikaa. :)

  VastaaPoista
 11. Hienosti onnistuit ja luovuutta löytyi!
  Tämä on hauska!

  VastaaPoista
 12. Jukupätkä, noita kumisia avaimenperiähän oli käytössä minun lapsuudessani jokaisella avainten omistajalla. Upea viime hetken rutistus oikeilla kierrätysmateriaaleilla. Jos olisin muistanut ilmoittautua, olisin todennäköisesti kaivellut kierrätyskorulaatikostani korunosat enkä olisi saanjnut tälläistä luovuutta aikaan =?

  VastaaPoista
 13. Kiitos kaikille ihanista kommenteista!

  Miten tuleekin niin hyvä mieli, kun saa kehuja ja kommentteja, voi että!

  Pidän itseni haastamisesta.

  Olen aina ollut tarkka siitä, että asiat tulee tehtyä ajallaan. Mutta aina, ihan viime tingassa. Useimmiten pienen paniikin kera. Puolessa välissä meinaa luovuttaa, muttei niin koskaan kuitenkaan tee. Näin meillä.

  Mutta olen tyytyväinen siihen, että osallistuin koruhaasteeseen, oli hauskaa hätäpäissään tonkia laatikoita ja kaappeja(ja saada ihmetteleviä katseita, että mitä se nyt taas...)ja väkertää koru. Tadaa.Oli kivaa!

  VastaaPoista
 14. Aivan huippu!

  Näin ihan sieluni silmin kuinka kaivelit kaappeja metsästäen korutarvikkeita. Löysitpä paljon aarteita. Mutta valintasi on ihan nappisuoritus!

  VastaaPoista
 15. Onpas huikea koru, noista materiaaleista. Ihastuttavaa kekseliäisyyttä. ♥

  VastaaPoista
 16. Wau, luovuutta parhaimmillaan. Miten voikin saada tuota menneisyyden rumasta avaimenperästä noin kauniin korun aikaiseksi. Ihan mahtavaa.

  VastaaPoista