7
Leikkasin kesäkurpitsasta noin 5mm paksuisia siivuja, ja ladoin ne uunipellille. Sivelin öljyllä ja maustoin suolalla, pippurilla, valkosipulijauheella, yrttimausteella, chilikastikkeella. Ripottelin päälle kuivattua sipulia ja juustoraastetta.
Laitoin uuniin 245 asteeseen noin 10-15 min, kunnes juusto on ruskistunut ja rapsakkaa.
Hitsi miten hyvää, todella maittava lisuke vaikka liharuuille.
Toimii myös grillattuna. Ohuiden viipaleiden väliin tuorejuustoa ja grilliin ;)
VastaaPoistaNam!
PoistaTäytyy kokeilla,niitä kun tuolla istutuslaatikossa kasvaa useita yksilöitä:)
Tuli nälkä kun katseli sun herkkujas :) t.s
VastaaPoistaHeh, pitäis vaan miettiä,mihin kaikkeen ruokaan tuota kesäkurpitsaa vois käyttää. Se kun on mulle melko uus tuttavuus.
Poista