tiistai 21. elokuuta 2012

Kirppistelyä.

Täällä taas. Hitsi, meinas ihan hermoa kiristää, kun ei saanut ladattua kuvia bloggeriin. Pari iltaa asiaa pähkäiltyäni(enkä edes tarvinnut insinöörin apua) ja sählättyäni ongelma ratkesi niinkin yksinkertaisesti, että käytän nyt selaimena Cromea, siellä suostuu kuvatkin lataamaan(explorerilla ei...).
Nonnih,tämän puhalluksen jälkeen asiaan.

Kirppislöytöjä:

Arabian vanha tarjoilulautanen 5 euroa.


Marimekon Siirtolapuutarha-lautaset, 7 euroa tsipale.Törsäsin, kun niiiiin tykkään.

Teekannu, 5 euroa.

Ihana virkkaustyö euron,-tää on tosi mummo-, mutta viime aikoina enemmän virkanneena voin sanoa,että tätä on tosissaan joku väkertänyt,pisteet sille. Piilotan sen ja kaivan jouluksi esiin, josko sille olisi käyttöä.


Tämmöttis. Niin ostelenhan mä suurimman osan vaatteistanikin kirppiksiltä, mutta en ole nähnyt oleelliseksi esitellä niitä pahemmin täällä blogissa. 

Ihania elokuun iltoja!

5 kommenttia:

 1. Hieno löydöt! Toi Heikki Orvolan teekannu on ihan mieletön löytö. Ootko tsekannut, että kuinka paljon ne yleensä maksaa!?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on just näitä pölhön kirppislöytöjä... Mä en juurikaan seuraa hintoja enkä kirppiksillä etsimällä etsi "merkkikamaa". Jostain muistini sopukoista muistin kyllä nähneeni näitä teekannuja jossain, mutta ostin tämän sen huikean kauniin ulkomuotonsa ja edullisen hinnan takia. Hyvä tsäkä sanoon minä, eikä haittaa yhtään että kannu on jonkin arvoinen.

   Ja hei, kivaan hintaan sinäkin sen omasi sait:) Hyvä me!

   Poista
 2. Samaa ihmettelen kuin edellinen, teekannu on todellinen löytö!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, hyvä löytö tosiaan. Oli vissiin silmät oikeassa asennossa silloin, kun sen löysin.

   Poista
 3. Tuo teekannu on herkkupala! Samoin kuin lautaset :)

  VastaaPoista