sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Kirppislöytöjä ja vähän muutakin.

Viikko on vierähtänyt työn tuoksinassa, lenkkeillessä ja kirppistellessä. Kirppiksellä olen tällä erää keskittynyt vaihteeksi omien rojujen myymiseen, kivasti kauppa on käynytkin.

Muutama juttu kuitenkin löytynyt kotiin viemisiksi:


Pieni raastin eurolla, lätkäisin taakse magneetin ja laitoin jääkaapin oveen.

Käsityön jättilainen 1,5 euroa, huikean ihania perinteisiä käsityöohjeita selkein selostuksin niin että ehkä minäkin ymmärrän:) Kattava perusopas!

Aarikan kirjanmerkki eurolla, mietinnässä meneekö lampaat jatkojalostukseen vaiko ihan tällaisenaan kirjan väliin?

2 valkoista tuikkukippoa yht. 0,40 senttiä, tuikun kera hehkuvat aika ihanasti. Nämä menee kaappiin vielä odottamaan talvea/joulua...

Mutta sitten, kattokaa mitä mun ihana työkaveri oli kutonut mulle? Itselleni en koskaan ehdi kutoa villasukkia, kun tulee tehtyä yleensä vain muille. Äitini onneksi pitää mut villasukissa, mutta nyt pääsi yllättämään myös työkaveri:) Kiitos M., olet ihana!

Käväisin ke tapaamassa kirurgia, joka kertoi selän luutuneen hyvin(nyt on puoli vuotta leikkauksesta jo), olen siis täysin parantunut, jeeee! Hyviä uutisia saatuani räpsäisin sairaalan pihalta tämän kuvan.

Lenkkipolun varrelta...

Pyritään kaikki tänään tähän olotilaan, eikös juu! Saga näyttää mallia.
Suloista sunnuntaina:)
-Sari-3 kommenttia:

 1. Ihana tuo magneetti-idea! :) Mä otin eilen rennosti, niin rennosti, että alkoi ihan turhauttamaan :D Joten tänään aion tehdäkin jotain.. Hauskaa ja leppoisaa sunnuntaita teidän poppoolle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hyvä, kun osaa ja pystyy ottamaan rennosti! Mitäköhän sä puuhastelet, koruja kenties?
   Ihanaa sunnuntaita teillekkin!

   Poista
  2. Mä puuhastelin koruja eilen, kun turhauduin olemiseen :) Ja tänään ollaan käyty pitkällä lenkillä koirien kanssa, anoppilassa hakemassa pakettiauto, kaupoilla, ostettiin mm. potkupyörä (koiran vedettäväksi siis) ja siihen tarvittiin sitä pakettiautoa :) Illalla ois suunnitelmissa sen testaaminen.. Saas nähdä löydänkö itteni Peijaksen päivystyksestä :D

   Poista