torstai 11. lokakuuta 2012

Arabialainen maustekakku.

Tekaisin Arabialaisen maustekakun. Ohjeita on netti pullollaan, mutta itse tein ohjeella, joka löytyy TÄÄLTÄ.


Ihana kaneli tekee tästä niin sopivan pimenevään syysiltaan. Kestää loistavasti myös pakastamista, joten tämä tuhti kakku on loistava vierasvara.

Namnamnam, niin hyvvää!
-Sari-

7 kommenttia:

  1. Namskis..ei pitäisi nälkäisenä tulla näitä blogeja lukemaan.. :P

    VastaaPoista
  2. En välitä kauheesti tollasesta kuivakakusta, mutta kun tuon kuorrutteen näin.... Slurps!
    Heti näytti miljuunasta paremmalta. Ja todennäköisesti maistuu myös :)

    VastaaPoista
  3. Namnam. En oo koskaan maistanut mutta kuorrutuksen kanssa näyttää mustakin niiin hyvältä yhdistelmältä. Sun on miuten paljon paremman näköinen kuin esikuva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ehdottomasti kokeilla!
      En itse kuivakakkuja muuten leivo, mutta tätä on tullut tehtyä monia kertoja, varsinkin vierasvaraksi.
      Kannattaa miettiä, tarviiko olla uunissa ihan kokonaista tuntia...

      Teen mielelläni tuosta kuorrutteesta löysemmän version, koska näyttää kivalta kun sen voi vain kaataa päälle.

      Poista
  4. Oih.. näyttää aivan mielettömän hyvältä <3

    VastaaPoista