perjantai 24. toukokuuta 2013

Dyykkaava möhömaha.

Minä ja Möhö satuttiin yksi kaunis päivä ajamaan meidän pitäjän kaatiksen ohi. Tai siis ei me sitten ohi menty, vaan poikettiin. Sain muutamia katseita, kun ison mahani kanssa heittelin tavaraa takakonttiin, heh! Pari juttua kotiutui, toinen niistä tämä pinnatuoli. Siitä toisesta sitten joskus. Helteisenä päivänä se sai pintaansa sitten mattamustaa suhumaalia, sitä kun sattui varastoissa olemaan. Nyt tuoli toimittaa kukkapöydän virkaa olkkarissa. Vieressä lepäävä nahkarahi kirppikseltä 4 euroa, odottaa huppua ontelokuteesta.

6 kommenttia:

 1. Vitsi mikä löytö!! Mulla odottaisi 4 pinnatuolia hiekkapaperia ja uutta maalia.... Laiskuus iskenyt. :) tai sitten opin jotain siitä trimmausepisodista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin odottaa autotallissa 2 valkoista pinnatuolia sitä hetkeä, että niille näyttäisi hiekkapaperia ja maalia. No, sitten joskus...
   Mulla on muutenkin joku ihmeellinen pakkomielle noihin tuoleihin.Meillä on niitä paljon.
   Tosin se on sukuvika, vetoan siihen, syytän vanhempiani. Ne oli just käyneet samaisella kaatiksella viemässä sinne kaatiskuorman ja olivat löytäneet sieltä 2 kuulemma tosi hienoa vanhaa tuolia. Olivat ajatelleet että ehkä mä ottaisin ne, kun meillä kuulemma on tilaa....
   Ihmiset on hassuja, kun ne heittää upeita juttuja pois...

   Poista
 2. Mä en oo ikinä vieraillu kaatiksilla mut tämmöset löydöt kyllä laittaa harkitsemaan. ;) Pääseekö niihin siis ihan vapaasti kuka vain kulkemaan eikä niitä siis oo ympäröity millään sähköaidalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei ole kokemusta kuin meidän kunnan kaatiksesta. Siellä on tietyt aukioloajat, jolloin sinne pääsee porteista, ja kyllä siellä on tarkka valvonta. Mutta sinne saa viedä puutavaraa ja metallijätettä ilmaiseksi niin, ettei tarvitse ilmoittautua "kaatisvirkailijalle luukulla" ja mennä vaa'alle, sekajätteen vieminen kun maksaa painon mukaan.
   Olen tämän oppinut, kun ollaan paljon viety myös itse roinaa sinne muun muassa rakennusaikana. Sitä kautta myös huomasin, että siellä on lähes aina myös muita jotka tekee löytöjä.

   Joten sinne puujätekasaan ihmiset sitten kantaa huonekaluja, lautoja ja kaikensorttista sälää. Ja paljon myös vielä meille tuunaajille ihan käyttökelpoista esineistöä. Varsinkin nyt keväällä on oikein tuunaajan sesonkiaika, kun ihmiset siivoaa varastojaan ja kesämökkejään:)

   Poista
 3. Hieno tuli!
  Koitahan kuitenkin ottaa ihan rauhallisesti ;)

  VastaaPoista
 4. Ihana tuoli! Ja tuo nahkarahikin! Hyviä löytöjä. :)

  VastaaPoista