keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Taidan vähän uudistaa.

Olen aika tuore tapaus täällä blogimaailmassa. Olen vissiin tätä omaakin pitänyt vasta reilun vuoden. Alunperin aloin seurailemaan lähinnä koruntekoblogeja, halusin oppia uutta ja saada inspiraatiota. Perustin tämän omanikin sillä ajatuksella, että se olisi koru/käsityö/tuunausblogi. Lisäksi tämä blogi oli minulle myös linkki ulkomaailmaan ja yksi keino pysyä järjissäni kipuillessani kotona selkäni kanssa tosi pitkään.

No, koruja en juurikaan ole tehnyt pitkiin aikoihin, muita käsitöitä ja tuunauksia kylläkin. Korutarvikkeet eivät onneksi vanhene laatikoissaan, joten ehkä niitä vielä kaivetaan sieltä esille, kun inspis iskee. Selkä leikattiin onnistuneesti, palasin töihin ja nyt odotan esikoisemme syntymää, laskettuun aikaan on tasan kaksi viikkoa. Paljon on tapahtunut ja varmasti tulee tapahtumaan.

Siksi haluankin nyt vapauttaa itseni siitä ajatuksesta, että blogini olisi vain kanava missä esittelen käsitöitäni tms. Elämäni on niin paljon muutakin, joten miksi en kertoisi siitä myös teille? Tuskin tästä mitään mammablogia muotoutuu, mutta niitäkin teemoja varmasti sivutaan. Kirppistelen, sisustan melko pienellä budjetilla, tuijottelen kukkia, leivon ja tietysti teen niitä käsitöitä. Ja paljonpaljon muuta.

Blogini tulee edelleen olemaan hyvin kotikutoinen. Kuvat otan kännykällä, enkä osaa niitä muokata. Kirjoitan vapaalla kädellä, en menetä yöuniani jos löytyy kirjoitusvirhe tai kaksi.

Mutta ennen kaikkea haluan kertoa näistä asioista juuri teille! Jos ette olisi siellä, mitä mä täällä yksikseni höpisisin? Kyllähän tämä blogi päiväkirjastakin menee, mutta kyllä se motivoi kirjottamaan, kun tietää että te siellä seuraatte mukana. Joten pysykää kyydissä jatkossakin ja jättäkää kommenttia ja ehdotuksia, millaisista aiheista haluaisitte mun kertovan?

Blogin ulkoasu sai myös valkaisun odotellessaan mahdollista värikäsittelyä.

-Sari-3 kommenttia:

 1. Kotikutoisuus, omannäköisyys, arkisuus. Elämä ylipäätään kiinnostaa toki kaikkien käsitöiden ohella ainakin tätä lukijaa. Blogin muovaantuminen oman elämäntilanteen/kiinnostuksen kohteiden mukaan ei ole mielestäni ollenkaan huono juttu. :)

  VastaaPoista
 2. Koko elämänkirjo kiinnostaa minuakin. Eli luen varmasti myös tulevat vauvajutut :)
  Blogin pitääkin olla omannäköinen, ei minkään muotin tai genren mukainen. Toivottavasti jatkat kuten ennenkin <3

  VastaaPoista
 3. Mietinkin yhtenä päivänä, että mitähän sinulle kuuluu :) Kuten edellä on jo useaan kertaan todettukin, blogin tulee olla oman näköinen, kotikutoinen ja arkinenkin. :) Mä ihan ehdottomasti pysyn mukana niin pitkään ku blogia kirjoittelet :)

  VastaaPoista