keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Tipusia ja omppuja.



Käytin mummoani kaupoilla, ja hän päätti ilahduttaa antamalla meille narsisseja. Hyvä että ovat vasta nupullaan, niin ovat sunnuntaina kukassa.
Narsissien ansiosta oli ihan pakko jo vähän laittaa pääsiäistä. Tipusia ja krakleerattuja munia(oon nämä tehnyt varmaan 10 vuotta sitten, ja aina ovat muuttaneet mukanani. pitäisköhän tehdä jo uusiakin.)
Täytyy varmaan käydä joku päivä hakemassa lisää narsisseja ja ojanpenkasta parit vitsat:)

Taisin eilen mainita jotain kirppislöydöistä... no jotainhan aina lähtee kirppikseltä mukaan(valitettavasti sanoisi mies), onneksi tulee aina silloin tällöin myös myytyä/annettua poispäin....


No tämä kotiutui meille:


Ihana omppupurkki! On jo elämää nähnyt ja pari kolhuakin saanut, mutta niinhän meissä kaikissa näkyy elämisen jälki eikös? Tänne laitetaan suklaamunia virpojia varten!!

Löysin myös sinisen puisen pinnatuolin, mutta bloggeri ei suostunut sitä kuvaa teille näyttämään, tiedä sitten miksi... no, ehkä sitten toiste.

Sen vielä haluan sanoa, että tämä elämä tuntuu nyt hyvältä. Pitkän sairastamisen, hiljaiselon ja leikkausjuttujen jälkeen näkee asiat taas ihan eri valossa.
Ollaan koiruuden kanssa odotettu monta kuukautta, että päästään taas metsään. Nyt lumet ovat jo aika hyvin sulaneet, joten tänään tallusteltiin sammaleella ja haisteltiin havumetsässä kevättä.

Iloista tiistaita!
-Sari-




4 kommenttia:

  1. Kiitos, nyt näkyy jo resupupukin. Ihana asetelma sinulla ja tuo omppupurkki voisi olla 70-l, söpö!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, olen tosi ihastunut tuohon purnukkaan, ja maksoin siitä vain 1,5 euroa! Hyvistä löydöistä tulee hyvä mieli.

      Poista
  2. Miten kauniita nuo munat! :) Ja tosi kivaa, että oon parantunut hyvin. Ihanaa keväänjatkoa teille! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti!
      Olen melko uskollinen joidenkin koristeiden suhteen, jotka otan esille vuodesta toiseen. Ja nämä munat ovat hyvä esimerkki niistä...
      Ihanaa kevättä myös sulle:)

      Poista