sunnuntai 6. toukokuuta 2012

...Ja tässä maalausproggiksen tulos!

Eilen näytin teille pari tuunattavaa juttua. Ja nyt on maali kuivunut, joten on tulosten aika.Ja päivän värihän oli pinkki. Hyvän mielen väri. Meillä ei ollut kotona mitään pinkkiä, nyt on:)Ennen ja jälkeen:

 Puinen kynttilanjalka kirppikseltä, 0,90 senttiä.
Eilen pihakirppikseltä ostettu pöytä, 2 euroa.

 Kaatopaikalta bongattu penkki. Hioin hiekkapaperilla suurimmat epätasaisuudet ja löin parit naulat sisään. Tukeva, ehjä ja kuin uusi. Niin tykkään tästä!! Kehtasi kotonakin kertoa, että kyllä,olen käynyt kaatiksella dyykkaamassa:)

Maalina Tikkurilan Helmi, puolihimmeä kalustemaali 0,225 l. Sävy K336 Karamelli. Tuo pieni purkki riitti hyvin, maalasin kaikki kahteen kertaan. Vähän maalia jäi vielä, mihinköhän sen tuhertais, ideoita?. Ihan turvallista sävyttää vain tuollainen pieni purkki, kun kyseessä on näinkin hurja väri. Muutenhan meillä olis pinkkiä joka nurkassa, heh.
Tämä puinen kukkateline on kirppislöytö vuosien takaa, matkannut kanssasi monta kotia. Täällä nykyisessä ei vain ole löytänyt paikkaansa, kun alkuperäinen väri oli vihreä, se ei vaan jotenkin istunut mihinkään. Ensin yritin spray-maalilla, mutta en millään saanut tasaista jälkeä, aina tuli rumia valumajälkiä, ja vihreä kuulsi läpi. Maalasin sitten valkoiseksi, ja tyytyväinen olen. Maalina samaista Helmi-maalia, ei sävytystä.
Semmottiis. Olipas kivaa.


Kun oli maali kerta karamelliä, pitihän sen kunniaksi pitää karkkipäivä.9 kommenttia:

 1. Villa Töllistä kurkkimassa pinkkejä juttuja :) Tykkään!!!!! Mitähän Saltunraitilla vois maalata pinkiksi ..hmmmm :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tulit kurkkimaan.
   Kannattaa harkiten miettiä tuota pinkkiä, se vie mennessään.......
   Mutta kyllä väkisinkin tulee iloiseksi tuollaisella värillä maalatessaan.

   Poista
 2. Onneksi olkoon tuunarille!
  Hienoa jälkeä. Kerrot vaan reilusti kaikki dyykkaamiset, siinä ei ole mielestäni mitään hävettäjää.
  Kun maalia jäi, etsippä vielä joku kiva hylly tähän samaan kokonaisuuteen ja siihen nättiin ruukkuun joku alaspäin roikkuva kasvi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä Vikki:)
   Eikä muuten mitään hävettävää, mutta kun tuo mies ei aina ymmärrä näitä kierrätys/tuunaus-juttuja,mukamas liikaa tavaraa meillä. Pöh, sanon minä ja maalaan pinkillä:)
   Miehen onneksi vein taas tänään kirppikselle tavaraa myyntiin.

   Poista
 3. Toiset tykkää pinkimmästä :D Väri-iloittelua parhaimmillaan.

  VastaaPoista
 4. Mainion värisiä! :D Sopis hienosti tänne mun kotiinkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väri on mainio juu, en vain nyt tiedä mitä sillä tekisin...
   Siirtelen noita ees taas ympäri taloa, eivät vielä ole löytäneet paikkaansa.
   Ystäväni S ihmetteli tuota innostustani, kun eihän meillä mitään pinkkiä aikaisemmin ole ollut. No ei ole ei, ootkohan sä salaa inspiroinut mua...
   Koskas juodaan pinkit limpparit?

   Poista
  2. Hei! Kyllä pinkki sopii minne vaan... :) Ja jos ne ota istuakseen, niin voit sijoittaa ne tänne mun luo. ;o) Pinkit limpparit pitäisi juoda mitä pikimmiten. Nyt on kuule takapihan kalusteetkin laitettu kohilleen, joten jonakin aurinkoisena päivänä hörpitään siellä ne juomat!

   Poista