lauantai 5. toukokuuta 2012

Maalari maalaa...Minkä värisiä nämä ovat huomenna?

Kipaisin aamusella pihakirppikselle. Täällä meidän suunnalla ne on mielestäni kasvattaneet suosiotaan, ja mikä sen kivempaa kuin myydä suoraan vaikka autotallista romut(toisten aarteet), ei tarvitse roudata mihinkään. Joskus on myös ollut sellaista, että yhden kadun varrella asuvat ovat pitäneet yhteisen katukirppiksen, kivaa! Yleensä on kahvia ja pullaa ja mukavaa jutustelua.

Tosiaan menin heti aamusta,ja siellä oli jo todella paljon ihmisiä, liekö ankea harmaa ilma kirvoittanut ihmiset tekemään muuta kuin pihahommia?

Minä löysin sieltä tämän pikkupöydän kahdella eurolla. Tässä se on alkuperäisessä suht ankeassa olomuodossaan vielä. Pihakirppiksen jälkeen mars rautakauppaan maaliostoksille, kun iski inspis.

Tämä on sieltä kaatikselta löytämäni pieni penkki. Näytin sille vähän hiekkapaperia ja löin parit naulat sisään, ja sekin sai uuden ihanan värin, joka selviää huomenna.

Voi pyhä jysäys, voin esitellä uudistuneet versiot teille vasta huomenna,kun maali on kuivunut. Niistä tuli niin ihanat.
Arvatkaas mikä oli päivän väri?
No, huomenna se selviää...jännitys tiivistyy...

Kivaa iltaa sulle:)

1 kommentti: