torstai 3. toukokuuta 2012

Vaihteeksi valkoista.

Söin eilen varmaan kilon hiekkaa. Kaupan pihassa kimppuuni hyökkäsi hirmumyrsky hiekkoineen(ainakin melkein), ja seuraavat tunnit hampaiden välissä narskui kivasti ja henki pihisi.JEE KEVÄT!
Kaupassa munahylly huusi tyhjyyttään, ei yhden yhtä munaa, pahus! Ihmiset varmaan hamstraa niitä kohta ihan hullun lailla, kun alkaa juhlakausi ylppäreineen ja rippijuhlineen.Silloin ei varmaan uskalla mennä lähellekkään munahyllyä, saa vielä mustan silmän ryysiksessä...
Onneksi kotona lepäsi vielä puoli tusinaa, jotta saattoi tehdä omppupiirakkaa. Nyt sitten hikoillaan, kuinka pitkälle päästään niillä kahdella munalla,jotka vielä odottavat kaapissa. On se jännää.

Pellillinen omppupiirakkaa. Vanhukset oli eilen kylässä, joten herkuteltiin piiraskalla,joka oli hyvä upottaa vaniljakastikkeseen tietty. Sitten vein tuttuun tapaan osan naapuriin mummolaan ja loput pakkaseen vierasvaraksi.

Nam!

Nam:)

Valkoinen on ollut päivän väri.Ihmettelette varmaan, että ei ole yhtään minun tapaista. Tosiasiassahan meidän kodin pääväri on valkoinen(seinät pääsääntöisesti, takka,keittiö yms.),joten siksi yleensä kikkailen väreillä muissa jutuissa. Mutta nyt olen vähän maalaillut vitivalkoisella,raikasta ja piristävää.
Tässä siis pyykkipoikia jatkokäsittelyä odottelemaan...

Tämä hauska puinen tölkkikaadin lähti mukaani jokin aika sitten kirppikseltä muistaakseni eurolla. Oli aikaisemmin pyökin värinen. Hieno kahva.

En voinut vastustaa, lopuksi pieni väripläjäys. Halvennuksesta ostin parit pirtsakat kynslakat(a' 1,90e).

Pihalla on kuivumassa vanha kukkateline, jolle annoin valkoista spraymaalia. Siitä myöhemmin. Nyt lakkaan kynnet tuolla vihreällä.

Toiveikasta torstaita sinulle!
-Sari-


2 kommenttia:

  1. Valkoinen on siitä ihana väri, että siihen voi tosiaan yhdistellä mitä tahansa :) Mulla olis tarkotus uutta kotia varten maalata kaksi klaffipiironkia... Toinen on isompi, ehkä 20v vanha ja toinen on oikeasti antiikkia, siinä on lakkapinta ja tumma petsaus.. Mutta kun se on niin kulunut, ja kivempi varmasti valkoisena :D Saa nähdä miten käy!

    Tuo maitokaadinjuttu on tosi hauska! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kohtahan sulla on tilaa missä maalailla ja sisutella, upeeta!
      Mullakin on yksi klaffipöytä, ostin sen kauan sitten tosi halvalla. Olen myös suunnitellut jo vuosia sen entisöimistä,mutta edelleen se on pikimusta ja asustaa meidän makkarissa.

      Poista