keskiviikko 15. elokuuta 2012

Ikioma tuunaushuone.

Viime viikolla innostuttiin miehen kanssa raivaamaan autotallia/varastoa. Sitten innostuttiin rakentamaan mulle sinne oma paskarteluhuone.Huikeeta! Tähän asti olen puunannut ja tuunannut autotallin pöydillä, missä on tuhansia(vähintään) mieheni työkaluja, ja omien projektieni levitessä pöydille ovat ne rakasta insinöörinalkua häirinneet. Mutta ei enää!

Pieni kurkistus huoneeseen.


Mies rakensi väliseinät, yhdessä asennettiin kipsilevyt,ja meikäläinen tasoitti seinät. On tuo rakentaminen vielä hyvässä muistissa, kun talon rakentamisesta on vasta muutama vuosi. Silloin jouduin/sain opetella monenlaisia taitoja, joista nyt jatkossakin näyttää olevan hyötyä.
Nyt sitten pitäis hioa seinät ja maalata. Sitten hyllyjä sun muuta paikoilleen. Upeata tässä on se, että mitään materiaaleja ei tarvitse ostaa, koska kaikki löytyy omasta takaa...Rakentamisesta kun jäi yhtä sun toista.

Että tämmöstä kivaa lomapuuhaa. Kerron tästä projektista lisää sen edetessä.

Mukavaa päivää!
-Sari-
7 kommenttia:

 1. Hei, vähänkö kivaa! Säkin saat ihan oman työhuoneen :) Onnea sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos, on kyllä kivaa rakentaa tuota huonetta. Varmaan jatkossa edelleen koruilen sisätiloissa,mutta kaikki rouhemmat hommat kuten maalaukset, tuunaukset, entisöinnit pystyy tekemään tuolla omassa sopessa.

   Poista
 2. Voi tuollainen pitäisi olla joka naisella!! Ihanaa!

  VastaaPoista
 3. Ihan mahtavaa! Arvokas työhuone kun olet itse ollut tekemässä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ja sen tekeminen on tosi kivaa näin kesälomalla. Ja koska huone sijaitsee autotallissa, ei työn jälki tarvitse mielestäni olla niin priimaa kuin silloin taloa rakentaessa. Joten aika rennolla otteella mennään....

   Poista
 4. Jihuu sulle! Todella ihanaa saada ikioma työpiste :-D

  VastaaPoista
 5. Jee! Tosi ihana tuommoinen soppi. Haluun kans. Eka ehkä tarvis sen omakotitalon ja autotallin :)

  VastaaPoista