tiistai 14. elokuuta 2012

Kesäkurpitsaherkku.


Istutuslaatikosta löytyi tämä, heh, melkoisen kokoinen. Osan siitä käytin seuraavasti:

7
Leikkasin kesäkurpitsasta noin 5mm paksuisia siivuja, ja ladoin ne uunipellille. Sivelin öljyllä ja maustoin suolalla, pippurilla, valkosipulijauheella, yrttimausteella, chilikastikkeella. Ripottelin päälle kuivattua sipulia ja juustoraastetta.
Laitoin uuniin 245 asteeseen noin 10-15 min, kunnes juusto on ruskistunut ja rapsakkaa.


Hitsi miten hyvää, todella maittava lisuke vaikka liharuuille.




4 kommenttia:

  1. Toimii myös grillattuna. Ohuiden viipaleiden väliin tuorejuustoa ja grilliin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nam!
      Täytyy kokeilla,niitä kun tuolla istutuslaatikossa kasvaa useita yksilöitä:)

      Poista
  2. Tuli nälkä kun katseli sun herkkujas :) t.s

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, pitäis vaan miettiä,mihin kaikkeen ruokaan tuota kesäkurpitsaa vois käyttää. Se kun on mulle melko uus tuttavuus.

      Poista