maanantai 13. elokuuta 2012

Things to do-list.

Landelta palattu kotiin. Mukaan sieltä lähti pari projektia. Vietiin meidän vanha sohva sinne, joten sopivasti kun oli peräkärryt reissussa mukana, paluukuormassa tuli nämä:

Puinen lipasto. Tarttis maalata tai petsata, väriä täytyy vielä miettiä hetken. Ehkä vaihdan myös vetimet.

Pari valkoista pinnatuolia, uuden maalipinnan tarvitsisivat.

Rukin pyörä.Mies haluaisin tästä jotenkin tehdä kellon. Hauskaa....mies on todella kätevä käsistään, mutta tähän asti lähinnä luonut uutta ja päästellyt ärräpäitä mun "hamstraamiselle" ja "tästä vois vielä tehdä jotain, joten säästetään se vielä"-kommenteille.
Mutta, hiljainen innostaminen tähän huippukivaan harrastukseen alkaa näköjään tuottaa satoa. kiva!

Lomaa vielä parisen viikkoa, ehkä nämä projektit etenevät sinä aikana.

Kivaa maanantaita!
-Sari-


5 kommenttia:

 1. Kiva tuo lipasto!!! :)

  Noista tuoleista.. mulla oli tuollaisia kaksi kappaletta entisessä asunnossa, mutta jätin ne sinne, kun muutin. Vähän ehkä harmittaa, mutta ei voi mitään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo pinnatuolit on mun mielestä ihania, tulee ihan lapsuus mieleen,kotona kun meillä oli tuollaiset kirkkaankeltaisena! Tosin kyllä niistä tykkää moni muukin, ovat hurjissa hinnoissa kirppiksillä. Katsotaan koska saisi aikaiseksi näyttää niille hiekkapaperia ja uutta maalia.

   Poista
  2. Joo, just sen takia oisin niitä voinut säilöäkin, koska tiesin, että niille on kysyntää. Että olisin voinut vaikka myydä ne jollekin, joka tarvitsee. :) Mutta sinne ne jäivät Hyvinkäälle, kun muutin pois. Milläs värillä meinasit maalata ne? :)

   Poista
 2. Hauska juttu, meilläkin Insinööri alkaa jo pikkuhiljaa "nähdä" potentiaalisia romuja. :)
  Löytötavaratalossa oli kivoja posliininuppeja ihan kohtuu hinnalla (4kpl 9,90), jos satut asumaan jonkun sellaisen lähellä. Tsiikailin niitä omaan lipastoonikin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistä löytyy Löytötavarataloja? Lipaston väri ja vetimet edelleen mietinnässä.


   Poista