perjantai 9. maaliskuuta 2012

Yrttejä ja aurinkoa!

Auringon innoittamana kävin eilen rautakaupassa ja hullaannuin tietty siemenhyllyn edessä. Kukkamullan lisäksi mukaan lähti maltillisesti vain 3 pussia siemeniä. Itämään laitoin basilikaa, ruohosipulia ja rosmariinia, niitä kun tulee ruuanlaitossa käytettyä paljon. Katsotaan mitä tykkäävät kevätauringosta. Josko nämä vihertäisivät pian niin,että korvaisivat myös rairuohon pääsiäisenä?
Voi vitsi miten ihanaa,kun tulee kevät ja sitten tiettykesä. Viime kesänä korjasin satoa kokokesän ruukuista,jotka notkuivat terassin kaiteilla, oli ainakin sitruunamelissaa, minttua, oreganoa ja basilikaa.

Pakkohan tämäkin oli kuvata. Eilisen naistenpäivän kunniaksi sain tämän ruusun rautakaupan nuorelta mieheltä:) Ilahduttavaa!

Satuin eilen illalla muistamaan,että jossain mediassa puhuttiin revontulista. Menin sitten eilen illalla ennen nukkumaanmenoa töllöttämään pihalle, ja uskomatonta. Ku töllötti kirkkaana, ja taivas oli vihreänä revontulista.Ihan mahtavaa, en muista koskaan nähneeni täällä etelässä vastaavaa.

Ihanaa ja virkistävää viikonloppua!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti