Ensimmäistä kertaa päätin myös kokeilla tehdä marsipaanista ruusut koristeeksi, kaupassa kun ei ollut kivoja koristeita.
Iltahämärissä askartelin 4 ruusua valmiiksi värjätystä marsipaanista.
Eihän nämä mitään muotovalioita ole, mutta kyllä ne kakkuun pääsevät. Tehkööt kondiittorit niitä täydellisyyksiä hipovia koristeluitaan.
Meillä ei täällä lahdella ole mitään sähkövatkaimia tai pursottimia, joten vatkattu on ihan urakalla! Pursottimen tein perinteisesti leivinpaperista.
Ruusujen lisäksi koristeena on pilkottua karambolaa ja Marianne-rouhetta.
Jee, kohta pääsee herkuttelemaan!
Milläs sinä herkuttelet tänään?
Todella kauniit koristeet ja kaunis kakku! (Minä herkuttelen toisiinsa liimaantuneilla kaatissäkki-karkeilla näköjään... :D )
VastaaPoistaNamnam :)
VastaaPoistaNamnam :)
VastaaPoista